Vidermina LUBRIPIU vaginalne globule 10x3g

12,00 

Vidermina Lubripiu vaginalne globule s kislim pH, pomagajo preprečevati suhost vaginalnih predelov. Delujejo lubrikantno, vlažilno in pomirjujoče. S svojo aktivno formulo s hialuronsko kislino in negovalnimi olji, ščitijo vaginalno sluznico ter pomagajo ohranjati fiziološko vlažnost.

 za suho sluznico nožnice
 primerno za ženske v rodni dobi, tudi nosečnice
 vlažijo, ščitijo in pomirjajo
 ohranjajo fiziološko vlažnost nožnice
 kisel pH

 

Kategorija:
LAJŠANJE SUHOSTI
Vaginalne globule z lubrikantnim, vlažilnim in pomirjujočim učinkom, pomagajo preprečevati suhost vaginalnih predelov. Povrnejo udobje tudi v primerih spremljajočega srbenja in pekočega občutka nastalih zaradi suhosti. Zaradi tvorbe lubrikantnega in zaščitnega filma, obogatenega s hialuronsko kislino in prisotnosti emolientnih olj, vaginalne globule ščitijo vaginalno sluznico in pomagajo ohranjati fiziološko vlažnost nožnice.

NAVODILA ZA UPORABO VIDERMINA LUBRIPIU VAGINALNIH GLOBUL

Nanesite 3 cm kreme na prizadeto območje enkrat na dan ali pogosteje. Lahko se jo uporablja tudi s kondomi.
INCI seznam sestavin:

Hydrogenated Coco-glycerides, Triacontanyl PVP, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Laureth-9, Squalane, Persea gratissima (Avocado) Oil, Oryza sativa (Rice) Bran Oil, Plukenetia volubilis Seed Oil, Olus Oil (Vegetable Oil), Butyrospermum parkii (Shea) Butter, Sodium Hyaluronate, Aqua (Water), Citric acid.

*Seznam sestavin se lahko posodablja. Vabimo vas, da si ogledate sestavine, navedene na embalaži izdelka.
Opozorila:

Samo za vaginalno uporabo. Če se izdelek zdi poškodovan, ga ne uporabite. Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti. Rok uporabnosti velja za nedotaknjen in ustrezno ohranjen izdelek. Izdelek je treba uporabiti takoj po odprtju plastičnega ovitka za enkratno uporabo, v nasprotnem primeru ne bodo zagotovljeni zahtevani higienski pogoji in navedena učinkovitost. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Izdelka ne uporabite v primeru preobčutljivosti na sestavine. V primeru neželenih učinkov prenehajte uporabljati, posvetujte se z zdravnikom in obvestite proizvajalca. Če so simptomi še vedno prisotni tudi po zaključku terapije, se posvetujte z zdravnikom. Če pride globula v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Hranite v hladnem in suhem prostoru (temperatura pod 30°C) in zaščiteno pred svetlobo. Izdelek zavrzite na odgovoren način. Kompatibilno s kondomi.