Vidermina LUBRIPIU intimna krema 30ml

12,80 

Vidermina Lubripiu intimna krema za lajšanje suhosti na področju zunanjega spolovila s podaljšanim mazalnim, zaščitnim, vlažilnim in pomirjevalnim delovanjem. Obogatena s hialuronsko kislino in rastlinskimi pomirjevalnimi aktivnimi sestavinami, ki povrnejo optimalno udobje in mehkobo.

 za suhost zunanjega spolovila
 vlaži, ščiti in pomirja
 lahko se uporablja s kondomi
 povrne optimalno udobje in mehkobo
 ne vsebuje dišave

 

Kategorija:
LAJŠANJE SUHOSTI
Vidermina Lubripiu intimna krema za lajšanje suhosti na področju zunanjega spolovila je obogatena s hialuronsko kislino in ima podaljšano mazalno, zaščitno, vlažilno in pomirjevalno delovanje.
PRIMERNA ZA
Krema je primerna za intenzivno vlaženje v primeru suhosti zunanjega spolovila, sploh povzročenega zaradi predmenstrualnega obdobja, stresa, peroralnih kontraceptivov in zdravljenja z zdravili.Primerna za uporabo med nosečnostjo in v času dojenja ter med menstruacijo in v času jemanja kontracepcije.

žNAVODILA ZA UPORABO VIDERMINA LUBRIPIU INTIMNE KREME

Nanesite 3 cm kreme na prizadeto območje enkrat na dan ali pogosteje.

Lahko se jo uporablja tudi s kondomi.
INCI seznam sestavin:

Hydrogenated Coco-glycerides, Triacontanyl PVP, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Laureth-9, Squalane, Persea gratissima (Avocado) Oil, Oryza sativa (Rice) Bran Oil, Plukenetia volubilis Seed Oil, Olus Oil (Vegetable Oil), Butyrospermum parkii (Shea) Butter, Sodium Hyaluronate, Aqua (Water), Citric acid.

*Seznam sestavin se lahko posodablja. Vabimo vas, da si ogledate sestavine, navedene na embalaži izdelka.
Opozorila:

Samo za vaginalno uporabo. Če se izdelek zdi poškodovan, ga ne uporabite. Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti. Rok uporabnosti velja za nedotaknjen in ustrezno ohranjen izdelek. Izdelek je treba uporabiti takoj po odprtju plastičnega ovitka za enkratno uporabo, v nasprotnem primeru ne bodo zagotovljeni zahtevani higienski pogoji in navedena učinkovitost. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Izdelka ne uporabite v primeru preobčutljivosti na sestavine. V primeru neželenih učinkov prenehajte uporabljati, posvetujte se z zdravnikom in obvestite proizvajalca. Če so simptomi še vedno prisotni tudi po zaključku terapije, se posvetujte z zdravnikom. Če pride globula v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Hranite v hladnem in suhem prostoru (temperatura pod 30°C) in zaščiteno pred svetlobo. Izdelek zavrzite na odgovoren način. Kompatibilno s kondomi.