Vidermina CLX vaginalne globule 10x3g

12,00 

Vidermina CLX vaginalne globule s kislim pH, pomagajo preprečevati vnetja vaginalnih predelov. Primerne so v primeru prevelikega razrasta patogene vaginalne flore. Delujejo blažilno in vlažilno, ter ponovno vzpostavljajo ravnovesje vaginalne flore. S svojo aktivno formulo s klorheksidinom (0,2%) učinkovito deluje zaviralno na glavne povzročitelje vaginalnih vnetij, tako bakterijskih kot glivičnih.

 delujejo antibakterijsko in protiglivično
 odpravljajo okužbe intimnega področja
 vzpostavijo ravnovesje vaginalne mikroflore
 intenzivno vlažijo, ščitijo in pomirjajo
 ne vsebujejo dišave
Kategorija:

Priporočamo jih:

v času glivičnega in/ali bakterijskega vnetja,

za uravnavanje normalne vaginalne bakterijske flore,

po ginekoloških posegih in operacijah,

med uporabo sistemskih antibiotikov.

Navodila za uporabo Vidermina CLX vaginalnih globul:

Ena ali dve CLX globuli na dan, 5 dni zaporedoma oziroma po nasvetu zdravnika.

Za boljše rezultate se priporoča istočasno umivanje z Vidermina CLX čistilno peno.

 

INCI seznam sestavin:

Hydrogenated Coco-glycerides • PEG-7 Glyceryl Cocoate • Triacontanyl PVP • Chlorhexidine Digluconate (0,2%) • Sodium Hyaluronate • Laureth-9 • Aqua.

*Seznam sestavin se lahko posodablja. Vabimo vas, da si ogledate sestavine, navedene na embalaži izdelka.

Opozorilo: Če se izdelek zdi poškodovan, ga ne uporabite. Izdelka ne uporabljajte po roku uporabnosti. Rok uporabnosti velja za nedotaknjen in ustrezno ohranjen izdelek. Izdelek je treba uporabiti takoj po odprtju plastičnega ovitka za enkratno uporabo, v nasprotnem primeru ne bodo zagotovljeni zahtevani higienski pogoji in navedena učinkovitost. Ne presežite priporočenega odmerka. Izdelka ne uporabite v primeru preobčutljivosti na sestavine. V primeru neželenih učinkov prenehajte uporabljati, posvetujte se z zdravnikom in obvestite proizvajalca. Če so simptomi še vedno prisotni tudi po zaključku terapije, se posvetujte z zdravnikom. Če pride globula v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte nedoseglijivo otrokom. Hranite v hladnem in suhem prostoru (temperatura pod 30°C) in zaščiteno pred svetlobo. Izdelek zavržite na odgovoren način.