PERIFIT PUMP ČRPALKA

149,00 

Brezžična in popolnoma ročna, Perifit Pump črpalka vas osvobodi klasičnih težav s črpanjem mleka, tako da lahko črpate, ko želite, kjerkoli želite. Ni potrebe po menjavi oblačil, lahko ohranite srajco ali majico in nadaljujete s svojim dnevom!

Kategorija:

Zakaj Perifit Pump črpalka?

VEČ MLEKA

Naš inovativen prilagodljiv silikonski rob se premika z vašo dojko med črpanjem, kar povečuje učinkovitost črpanja in izhod mleka. To ga ne le naredi za najučinkovitejšo črpalko na trgu, ampak tudi za najudobnejšo in najnežnejšo do vas.

NEOPAZNA A VENDAR MOČNA

Brez kompromisov: naša črpalka je majhna, tiha in izjemno močna! Perifit Pump je črpalka bolnišnične moči z močjo sesanja do 300mmHg. Da, to pomeni, da lahko zdaj črpate kjerkoli, ne da bi kdo opazil.

DOSEGLJIVO

Vrnili smo se k osnovam: učinkovitost, udobje in priročnost. Ta pristop "brez težav" vam ponuja najboljšo črpalko, vgrajeno v modrček, po pravi ceni.

Perifit Pump črpalka uporablja tehnologijo prilagodljivega roba za boljši izhod: Naš inovativen prilagodljiv silikonski rob ustvarja nežen pritisk na bradavico, povečuje črpanje in proizvodnjo mleka brez bolečin. Na voljo v 5 velikostih, zagotavljamo neprimerljivo udobje in učinkovitost med vašimi sejami črpanja s Perifit Pump črpalko.

Udobno prileganje: Rob je narejen iz mehkega in neabrazivnega silikona, ne pa trde plastike, na katero ste navajeni, kar ga naredi bolj udobnega za vas in vaše bradavičke.

Na voljo več velikosti dodatkov za nastavek za dojke. Če potrebujete dodatni nastavek za vaš Perifit Pump črpalko, zagotavljamo, da boste še naprej doživljali udobje in učinkovitost črpanja. Prosimo, uporabite naš vodnik za velikost roba in izberite pravilno velikost, da se prilagodi vašim potrebam. V kolikor imate kakršna koli dodatna vprašanja ali želite naročiti dodatni rob, se obrnite na našo službo za stranke.

Enodelna zasnova: Brez žic, brez cevi, brez težav. Z le 5 deli, ki jih je mogoče oprati v pomivalnem stroju, enostavna zasnova Perifit Pump črpalke vam omogoča, da porabite čas za res pomembne stvari.

Nadzorujte svoja 2 načina in 8 stopenj sesanja prek naše aplikacije: Izdelana izključno za uporabnike Perifit Pump črpalke, naša aplikacija vam omogoča nadzor nad črpanjem kar s pametnim telefonom. Prilagodite moč črpanja svojim potrebam z 8 različnimi načini stimulacije in izražanja.

Zelo močno: Do 300mmHG. Priročno, udobno IN močno. Brez kompromisov!

Varno za vas in vašega otroka: Perifit Pump deluje kot zaprta črpalka, kar pomeni, da mleko potuje higiensko od prsi do stekleničke. Da ne omenjamo, da so vsi materiali prehrambni in brez BPA!

Polnilna baterija

Velika večkratna posoda:  160 ml

Garancija: 2-letna garancija za črpalko in 90-dnevna garancija za pralne dele.