PAKET ZANJO

149,90 

PAKET ZANJO vsebuje:

 • PERIFIT CARE PINK za kvalitetno izvajanje Keglovih vaj z bio feedbackom ter individualnimi vajami, s katerimi krepimo mišice medeničnega dna, ki so pomembne pri preprečevanju urinske inkontinence in za boljšo spolnost.
 • UBERLUBE 55ML BOTTLE silikonski lubrikant, medicinsko odobrena formulacija, NR.1 med lubrikanti, priporočen s strani ginekologov po celem svetu. Primeren tako za spolnost kot šport in styling las
Kategorija:

PERIFIT

Perifit je revolucionarni medicinski pripomoček za zdravljenje medeničnega dna in trening Keglovih vaj.  Deluje tako dobro, da pripomoček za boj proti inkontinenci, prolapsu in drugimi težavami z medeničnim dnom priporoča že več kot 1000 zdravnikov po celem svetu.

 • Priporočamo vadbo 5-10 minut na dan najmanj 3x na teden

Perifit je pripomoček za Keglove vaje, z njim pa lahko nadzoruješ oz. igraš igrice preko aplikacije na telefonu. Te igre so bile zasnovane s pomočjo zdravnikov za pravilno krepitev mišic medeničnega dna.

Deluje tako dobro, da igračo za boj proti inkontinenci, prolapsu in drugimi težavami z medeničnim dnom priporoča že več kot 1000 zdravnikov po celem svetu.

Aplikacija Perifit je brezplačna, razvijalci pa aplikacijo tudi redno posodabljajo in vanjo dodajajo nove igre, s katerimi ti bo čas vadbe minil hitro in zabavno.

Samozavest od znotraj navzven
Perifit je vrhunski pripomoček za Keglove vaje, zasnovan z razlogom, da ti pomaga okrepiti mišice medeničnega dna. Z zabavno interaktivno aplikacijo si lahko kadarkoli pogledaš svoje rezultate, tudi med samo uporabo.

Z rednim treningom lahko razrešiš neprijetne posledice šibkejših mišic medeničnega dna, kot so uhajanje urina, prolaps materničnega vratu in povešena stena nožnice.

Zmanjšaj inkontinenco

 • Pospeši okrevanje po porodu
 • Povečaj užitke med spolnostjo
 • Zdravljenje prolapsa
 • Medicinski silikon
 • 2 senzorja medeničnega dna
 • Bluetooth povezava
 • LED indikator
 • Hitri in trajni rezultati

Perifit je bil zasnovan s strani ginekologov. Deluje tako, da uporabnica med stiskanjem mišic medeničnega dna igra video igrico, aplikacija pa omogoča takojšen biofeedback.

S tako gamifikacijo vadbe se je lažje vsak dan vrniti k Perifitu in vadbo nadaljevati, kar pomeni močnejše in bolj zdrave mišice medeničnega dna ter manj težav, ki so povezane z njimi.

Primer igre: Uporabnica stisne mišice in ptica v igrici se dvigne v nebo. Ko mišice spusti se ptica spusti nižje.

Zabavne igrice in dnevno tekmovanje same s samo omogoča krepitev mišic na zabaven način in prinaša številne koristi – deluje preventivno pri inkontinenci in prolapsu.

Mnenje fizioterapevtov za zdravje žensk
Ker je področje fizioterapije zdravja žensk še vedno zelo stigmatizirano, se lahko s Perifitom uspešno obravnava tudi to problematiko. Perifit pa je zelo koristen pripomoček, za krepitev mišic medeničnega dna.

Več kot 1 milijardo žensk po svetu ima probleme z mišicami medeničnega dna, kar vodi v nekontrolirano uhajanje urina in prolaps. S Keglovimi vajami okrepimo te mišice. Težava je v tem, da je mišice, ki jih ne vidimo težko okrepiti z vadbo, saj ne vemo, kako začeti.

Perifit je ta problem rešil, saj stiskanje mišic medeničnega dna sedaj lahko spremljamo znotraj aplikacije in tako vemo ali pravilno izvajamo vaje in krepimo svoje mišice.

Kako uporabljam Perifit?
Najprej na svoj pametni telefon naložiš brezplačno aplikacijo Perifit, ki jo najdeš na GooglePlay ali pa na App Store. Ko aplikacijo odpreš, si moraš najprej ustvariti svoj račun, torej v prvo okence vpišeš svoje pravo ime ali pa uporabniško ime, v drugo okence svoj email naslov, v tretje okence pa željeno geslo, ki bo samo tebi omogočalo dostop do aplikacije. Tako boš na enem mestu imela vse svoje rezultate in boš lahko videla svoj napredek.

Spoznaj se s svojim Perifitom
Ko prideš v samo aplikacijo, boš videla, da imaš različne kratke prispevke (pri ikoni Learn) s katerimi se boš seznanila z aplikacijo in Perifitom, in sicer:

Prva uporaba Perifita (using Perifit for the first time)

 • Medenično dno 101 (Pelvic floor 101)
 • Trening mišic medeničnega dna (Pelvic floor muscles training)
 • Poskrbi za svoje medenično dno vsak dan (Taking care of your pelvic floor every day)
 • Načini uporabe Perifit-a
 • Nato imaš v aplikaciji spodaj sredinski gumbek Play, pod katerim piše Train. Gumbek stisneš in se ti pokaže možnost za privzet program treniranja.

Opravi test
Če Perifit uporabljaš prvič je najbolje, da stisneš roza gumb na katerem piše Take the test (Opravi test). Ko izbereš možnost Take the test, boš dobila kratek vprašalnik z 12 vprašanji, pri katerem ni pravilnih in nepravilnih odgovorov, ampak izbereš odgovor, v katerem se najbolj najdeš.

Ko končaš z vprašalnikom, ti Perifit aplikacija sama pripravi in predlaga določene programe za trening, ki so glede na tvoje odgovore prilagojeni samo tebi, ti pa si izbereš tistega, s katerim želiš začeti.

Način vadenja
Lahko pa si izbereš tudi Practice mode (Način vadenja), ki ti omogoča trening brez igranja igric. V Načinu vadenja lahko tako samo spremljaš, kako močni in dolgi so tvoji stiski medeničnega dna in se naučiš Perifit uporabljati pravilno.

Tvoje stiske ti prikazujeta tudi dve pikici – ena roza in ena zelena (roza zaznava zgornji del tvojega Perifita, zelena pa spodnji del).

Začni vaditi
Sedaj lahko začneš s treningi. Za začetek pritisneš roza gumb Start, bodi pa pazljiva, da pred treningom vklopiš svojo Perifit igračo. V aplikaciji boš lahko igrala zanimive in zabavne igrice, s katerimi ti bo uporaba Perifita zabavna in ti bo čas minil hitro. Obenem pa boš okrepila svoje medenično dno in v zelo kratkem času postala profesionalka v Keglovih vajah.

Tehnične lastnosti Perifita
Naprava v dolžino meri 11,50 cm, največji premer meri 4,50 cm, najmanjši pa 2,50 cm. Težka je 140 gramov. Načrtovana je, da se prilagaja vsem tipom teles in natančno izmeri tvojo moč.

Narejena je iz mehkega telesu prijaznega silikona, ki je prijeten med uporabo. Vaginalna kroglica ima priročno vrvico za lahko odstranjevanje. Na vrhu in v središču naprave pa je senzor, ki točno zazna, kako so vaje izvedene.

Na dnu kroglice se nahaja Bluetooth priključek, ki prenaša potrebne informacije v aplikacijo.

Izbira programa
Brezplačna Perifit aplikacija (angleška) te vodi skozi tvoj prvi trening. Ponuja jasna in preprosta navodila za vsako vajo ter vsakič ponudi veliko nasvetov za popoln trening.
Vaje so primerne za vsakogar in zajemajo 6 programov za trening. Tako lahko treniraš po svojem tempu in na želeni ravni.

Perifit uporablja privzete algoritme za oceno tvoje osebne uspešnosti treninga medeničnega dna s petimi ključnimi meritvami: moč, vzdržljivost, pogostost, sprostitev, natančnost. To virtualnemu trenerju dopušča, da uporabi nabor privzetih Keglovih vaj za hitrejše izboljšanje tvojih treningov in napredka.

Embalaža
Perifit Kegel Exerciser je odet v lepo embalažo z informativnim uporabniškim priročnikom. V pokrovu škatle je kratek vodič, ki ti bo pomagal začel vaditi takoj.

Navodila, kje si naložiš aplikacijo Perifit so vključena.

Polnjenje
Polnjenje ni potrebno. Ni ti treba skrbeti za baterije ali izgubljen polnilec: Perifit ima vgrajeno baterijo, ki zdrži do 10 let.

 

UBERLUBE SILIKONSKI LUBRIKANT 55ML
Überlube – Izjemno kakovosten silikonski lubrikant z izjemno dolgo obstojnostjo, ki se lahko uporablja tudi pod vodo!

Pakiranje 55 ml priljubljenega izdelka Überlube, ki bo vašemu spolnemu življenju dal tisto, kar zahteva.

Občutki so vse
Navdušenje, intimnost, pričakovanje, zadovoljstvo, z Überlubejem boste občutili vse, kar želite.

Ne samo zaradi seksa
Čeprav je bil Überlube razvit za uporabo v intimnem življenju in je zato popolnoma čist, to ne pomeni, da ne more preseči teh meja. Zakaj bi ga omejili samo na eno področje? Je odličen pripomoček na primer pri športu ali oblikovanju las.

Seks
Ženske in moški, geji in heteroseksualci, mladi in stari. Überlube bo povečal kakovost spolnega življenja za vse brez razlike. Lajša napetost, ne občutkov.

Styling
Vaši lasje ga bodo imeli radi. Vsi hrepenijo po zdravih koncih in naravnem sijaju. Überlube je preizkušen pomočnik pri oblikovanju, ki se uporablja tako doma kot v salonih.

Šport
Ne glede na to, ali ste profesionalec ali samo vzdržujete kondicijo, boste zagotovo cenili dolgotrajno zaščito Überlube, ki preprečuje neprijetne odrgnine tudi na zelo občutljivih mestih.

 

Zakaj je dober?

KAKOVOSTEN AMERIŠKI IZDELEK
Zelo preizkušena, medicinsko odobrena formulacija vrhunske kakovosti
Popolnoma brez vonja, maksimalno prijazen do kondomov
Ne raztaplja se v vodi kot lubrikanti na vodni osnovi, zato ga lahko uporabljate pod tušem
ali v kopeli
Izjemno dolgotrajno zadržuje vlago, zagotavlja naraven občutek gladkosti in odlično
neguje kožo
Popolnoma neoznačen, odličen za potovanja v diskretnem kovčku - postavite priročno
stekleničko z razpršilnikom v kovček in ste na poti, nihče ne bo nikoli uganil, kaj je v
majhnem držalu!

Ne uporabljajte s spolnimi igračami iz silikona ali drugih derivatov silikona (TPE, TPR)

Specifikacije izdelka, lastnosti:

 • silikonski material vrhunske kakovosti
 • dolgotrajna, naravna lubrikantnost
 • nelepljiv
 • brez vonja
 • brez parabenov
 • maksimalna prijaznost do kondoma
 • netopen v vodi
 • izdelan s hranilnim E-vitaminom
 • lahko se uporablja pod vodo
 • vlaži in mehča kožo
 • 55 ml pakiranje